Prihodnost je v brezžični tehnologiji

Prihodnost je v brezžični tehnologiji

Vrhunska sodobna tehnologija je danes prisotna na vsakem koraku. Poleg tega je na trgu mnogo dizajnerskih izdelkov, ki lepo zaokrožijo celoto in so kot nalašč za poslovna darila. 

Vrhunsko tehnologijo so si včasih lahko privoščili le tisti, ki so imeli nekoliko več pod palcem, a danes se je to spremenilo – dostopna je namreč postala tudi za povprečnega uporabnika. Čas je, da preizkusite nove dimenzije sodobne tehnologije.

Tudi pri tehnologiji se, kot že rečeno, kažejo smernice mode. Naprave postajajo vedno bolj zmogljive in multifunkcijske, hkrati pa pri dizajnerski dovršenosti opažamo pridih preteklosti - vintage stil je danes vodilni trend, ki ga zaključuje moderni minimalizem.

Brezžični zvočniki, slušalke, polnilci …

V podjetju Agaric sledimo modernim trendom, zato lahko na naši spletni strani agaricpromogifts.si dobite vrsto izdelkov, nadvse primernih za poslovna darila, ki bodo lična in uporabna. Zakaj ne bi pri obdarovanju poslovnih partnerjev izstopali in podarili nekaj drugačnega. Na omenjeni spletni strani imamo tako pestro ponudbo, da boste zagotovo našli kaj zanimivega. Omislite si lahko od prenosnih polnilcev za mobilni telefon (powerbank), ki ob današnjem tempu življenja pridejo vedno prav, do pisala, s katerim boste lahko napolnili baterijo svojega telefona, pa bliskavice za telefon in USB ključkov vseh oblik in velikosti. Ker pa je danes brezžična tehnologija v porastu in poenostavi marsikatero opravilo, pri njih dobite tudi Bluetooth slušalke in brezžične zvočnike. Lahko si na primer omislite tudi dizajnerski brezžični polnilec.

Če morda nimate ideje za darilo, se splača pobrskati po spletni strani podjetja Agaric. Presenetilo vas bo, kaj vse lahko tam najdete. Če še nimate ideje za darilo, bo zagotovo ideja srečala vas. Nudimo pa tudi popolno personalizacijo daril. Kaj to pomeni? Naredimolahko npr. powerbank ali ključek USB v 3D obliki po željah naročnika in pri tem tako rekoč ne poznamo ovir.

Ko je ponudbe zagotovo dovolj

Poleg tehnoloških bombončkov ponujamo veliko drugih poslovnih daril. Tako na spletni strani najdete pestro izbiro prestižnih daril za izbrane poslovne partnerje, ponujamo bogato izbiro najboljše slovenske kulinarike, ki nikoli na razočara (čokolada, vino, marmelada, piškoti) ter preostala promocijska darila - vrečke, majice, pisala, bidoni, dežniki ...

Pisala na 1001 način

Pisala so zagotovo nekaj, kar je na delovnem mestu nepogrešljivo, in če bi radi zares veliko izbiro raznovrstnih pisal, obiščite www.pisala.si. Izbirate lahko med darilnimi seti, prestižnimi pisali ali pa se odločite za promocijo svojega podjetja s kovinskimi ali plastičnimi pisali. Prav tako si lahko omislite tisk, gravuro ali vezenje na izdelke.

Potrebujete nasvet, usmeritev? Ni problema

Ekipa strokovnjakov podjetja Agaric vas usmerja skozi množico dilem in nepregleden kup katalogov, prihrani čas in nudi cenovno ugodne rešitve. Inovativne ideje, nabava, tisk, skladiščenje in distribucija so umetnosti, ki jih obvladajo.

Prelistajte torej aktualne kataloge na agaric.si ali se dogovorite za osebni termin. Med drugim se lahko pohvalimo z več kot 100.000 prodanimi poslovnimi in promocijskimi darili.

Druge objave